Proč je granátové jablko rodinným ovocem?

Obsah

Proč je granátové jablko rodinným ovocem?

Proč je granátové jablko rodinným ovocem?

Granátové jablko můžeme bezpečně nazvat rodinným ovocem, protože žádné jiné ovoce nemá tak pozitivní vliv na mužský i ženský organismus, jako právě granátové jablko. Tento úžasný plod pomáhá obnovit hormonální rovnováhu u obou pohlaví a také zlepšuje jejich sexuální život.

Jak pěstovat granátové jablko?

Granátové jablko lze pěstovat i u nás 1 Příprava semínka. Semínko vyjměte z dužnatého obalu. Takové semínko můžeme propláchnout ve vodě a pak je nechat ve vodě... 2 Půda. Pokud přemýšlíte nad tím, jakou půdu použít, pak zvolte lehkou a propustnou neutrální půdu. 3 Hnojení a péče. V zimě spočívá veškerá péče v tom, že rostlinu tu a tam maličko zalijete. Na jaře a v létě je... More ...

Proč je granátová jablka vhodná pro pletí?

Granátová jablka zvláště doporučujeme lidem s problematickou pletí. Obsah kyseliny citrónové, kyseliny jablečné, kyseliny šťavelové a dalších organických kyselin vás může zbavit pih, stařeckých skvrn i akné. Vaše kůže může být hladší a jasnější.

Jaké jsou výhody granátového jablka při hubnutí?

Granátové jablko je nenahraditelným produktem při hubnutí. Kromě toho, že dostatečně nízkokalorické (60 kcal na 100 gramů), zlepšuje metabolismus, vylučuje toxiny a zlepšuje trávení. Tyto tři schopnosti granátového jablka jsou zároveň základem zdravé výživy.

Související příspěvky: