Kdo je lunární znamení Slunce?

Obsah

Kdo je lunární znamení Slunce?

Kdo je lunární znamení Slunce?

Luna (Měsíc) - Lunární znamení Slunce je nejdůležitějším symbolem horoskopu - vyjadřuje touhu člověka stát se sám sebou. Je to nesnadný úkol na celý život. Neurčuje způsob chování jedince, ale symbolizuje cestu nebo cíl.

Jaký je lunární den měsíce?

Lunární měsíc začíná a končí Novoluním a mívá 29 nebo 30 dní. Lunární den trvá od východu Měsíce do jeho západu a nemá tedy nic společného se vstupem Měsíce do astrologického znamení ani s kalendářním (slunečním) dnem. Lunární den je skoro o hodinu delší než sluneční den a Měsíc následujícího dne vychází vždy později než předešlého dne.

Které znamení má Luna?

V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí. -».

Základní fakta o lunárním cyklu?

Základní fakta o lunárním cyklu: 1 Měsíc se vždy zdržuje 2-3 dny v jednom znamení Zvěrokruhu (např.“prochází znamením Panny“) 2 Putování Měsíce má několik fází (Novoluní, Dorůstající Měsíc, Ubývající Měsíc, Úplněk) 3 Rozlišujeme Sílu Měsíce (stoupající a klesající) 4 Lunární kalendář tvoří Lunární roky, Lunární měsíce a Lunární dny More ...

Související příspěvky: