Jak upravit obrázek?

Obsah

Jak upravit obrázek?

Jak upravit obrázek?

Obrázek: Zvolte příkaz Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Když umístíte kurzor myši nad obrázek umožňující úpravy, objeví se v horním levém rohu ikona obrázku. Interaktivní objekty: Chcete-li upravit pole formulářů, tlačítka nebo jiné interaktivní objekty, vyberte možnost Nástroje > Bohatá média > Vybrat objekt .

Jak na úpravu obrázků?

S využitím programu na úpravu obrázků (Photoshop, GIMP atd.) 1 Otevřete si obrázek, do kterého chcete text přidat, v obrázkovém editoru. Pokud si nemůžete dovolit Photoshop a... 2 Klikněte na tlačítko "Text". Najdete jej v seznamu nástrojů, obvykle na levé straně obrazovky. 3 Klikněte a táhněte myší, abyste vytvořili textové pole. Když vytváříte pole, vznikne tím nová... More ...

Jak vyvrátit obrázek?

Výběr snímku (nebo snímků) - klikněte na obrázek. V části Objekty na panelu vpravo klikněte na jeden z následujících nástrojů: Převrátit svisle Převrátí obrázek svisle podle vodorovné osy. Převrátit vodorovně Převrátí obrázek vodorovně podle svislé osy. Otočit doleva Otočí vybraný obrázek o devadesát stupňů směrem vlevo.

Můžete upravovat text ve vašem systému?

Text můžete upravovat pouze v případě, že máte ve svém systému nainstalované písmo použité pro tento text. Pokud písmo není nainstalované ve vašem systému, ale je vložené v dokumentu PDF, můžete měnit pouze barvu nebo velikost písma. Pokud není písmo nainstalované nebo vložené, nelze upravit žádný text.

Související příspěvky: