Kde jsou vánoční stromky vyrobeny?

Obsah

Kde jsou vánoční stromky vyrobeny?

Kde jsou vánoční stromky vyrobeny?

Vánoční stromky jsou převážně z našich plantáží situovaných na Bruntálsku a na Opavsku. Část produkce pochází přímo z lesních porostů. Díky této vlastní produkci jsme schopni prodávat vánoční stromky za velmi příznivé ceny. Stromy dodáváme čerstvé. Jsou řezané několik dnů, případně maximálně dva týdny před jejich prodejem.

Co jsou umělé vánoční stromky?

Umělé vánoční stromky do bytů, domů, kanceláří Umělý vánoční stromek je vhodným interiérovým doplňkem nejen do bytů a domů. Ocení jej všichni, kteří chtějí v období Vánoc ozdobit interiéry kanceláří, škol, hotelů a dalších veřejných prostor.

Kde prodáváme vánoční stromky v Opavě?

Již několik let pravidelně prodáváme vánoční stromky v Opavě. Vánoční stromky jsou převážně z našich plantáží situovaných na Bruntálsku a na Opavsku. Část produkce pochází přímo z lesních porostů. Díky této vlastní produkci jsme schopni prodávat vánoční stromky za velmi příznivé ceny. Stromy dodáváme čerstvé.

Jak vybrat vánoční stromek do interiéru?

Umělý vánoční stromek je vhodným interiérovým doplňkem nejen do bytů a domů. Ocení jej všichni, kteří chtějí v období Vánoc ozdobit interiéry kanceláří, škol, hotelů a dalších veřejných prostor. Naše nabídka zahrnuje vánoční stromky od 45 do 300 cm. Na výběr máte jedle, borovice nebo smrky.

Související příspěvky: