Jak nastavit zálohování v zařízení Android?

Obsah

Jak nastavit zálohování v zařízení Android?

Jak nastavit zálohování v zařízení Android?

Zálohování a obnovení dat v zařízení Android 1 Zálohování obsahu. 2 Automatické zálohování dat a nastavení. Důležité: Chcete-li pomoci ochránit svá zálohovaná data, používejte pro zámek... 3 Ruční zálohování dat a nastavení. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Systém Záloha. Pokud tyto kroky... 4 Vymazání obsahu po zálohování. Po zálohování můžete telefon... More ...

Můžete obnovit zálohované informace do Androidu?

Zálohované informace můžete obnovit do původního telefonu nebo do jiných telefonů Android. Obnovení dat se liší podle telefonu a verze systému Android. Zálohu pořízenou v telefonu s vyšší verzí Androidu nelze obnovit v telefonu s nižší verzí Androidu.

Jak obnovit nastavení telefonu do Androidu?

Obsah, data a nastavení telefonu můžete zálohovat do svého účtu Google. Zálohované informace můžete obnovit do původního telefonu nebo do jiných telefonů Android. Obnovení dat se liší podle telefonu a verze systému Android.

Jak zjistit verzi Androidu?

Jak zjistit verzi Androidu Důležité: Chcete-li pomoci ochránit svá zálohovaná data, používejte pro zámek obrazovky PIN, gesto nebo heslo, nikoliv přejetí prstem či funkci Smart Lock. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.

Související příspěvky: