Jak vyplnit žádost o vstup do Mexika?

Obsah

Jak vyplnit žádost o vstup do Mexika?

Jak vyplnit žádost o vstup do Mexika?

Před vstupem do země je třeba vyplnit online formulář zde. Doporučuje se cestování do Mexika omezit na skutečně klíčové a nezbytné důvody, které zároveň budete moci prokázat písemnými dokumenty při vstupu ( více o příslušných dokumentech zde) Tato podpůrná dokumentace musí být ve španělštině.

Jak se mění podmínky vstupu do Mexika?

Ačkoli vstup do Mexika je stále relativně málo omezen, každým dnem se mění jak intenzita kontrol a podmínek vstupu na letištích, tak existující letecká spojení. Každý z federálních států Mexika upravuje podmínky a opatření na svém území dle svých pravomocí.

Může být odepřen vstup na území České republiky?

Pokud jste cizinci, může Vám být odepřen vstup na území České republiky, pokud nemáte platný cestovní doklad nebo předložíte doklad padělaný či pozměněný. To platí také, pokud předložíte pozměněné nebo padělané vízum nebo povolení k pobytu na našem území.

Jaké jsou podmínky pro návrat do Mexika?

Každý z federálních států Mexika upravuje podmínky a opatření na svém území dle svých pravomocí. Podmínky pro návrat do ČR: Cestující z této země (jak cizinci, tak čeští občané) musí před vstupem do ČR vyplnit příjezdový formulář a absolvovat PCR test nebo karanténu.

Související příspěvky: