Jak vybrat skleněné akvária?

Obsah

Jak vybrat skleněné akvária?

Jak vybrat skleněné akvária?

Vybírat můžete mezi skleněnými a plastovými akvárii. Pokud nejste ještě tolik zdatní, nebo set akvária kupujete pro svého malého milovníka rybiček, je ideální zvolit plastové. Nemusíte se bát případné nehody, je lehčí, snadnější na manipulaci a oproti klasickému skleněnému i levnější.

Co je nejlepší řešení pro akvárium?

Akvarijní set je nejpohodlnějším řešením, kdy na vás bude jen vypustit do něj rybky. Akvárium bude nejen dobře vypadat, ale jeho součástí už rovnou bude i filtr, zářivky, topení a kryt. Vybírat můžete mezi skleněnými a plastovými akvárii.

Jak vybrat správnou velikost akvária?

15 rad pro začínající akvaristy: 1 Nejprve musíte zvolit správnou velikost akvária podle toho, kolik rybiček v něm chcete chovat. Záleží na vás, ale... 2 Nové akvárium je potřeba pořádně vyčistit. Nepoužívejte žádný saponát, jen teplou vodu. 3 Na dno akvária umístěte nejprve nějaký substrát, nejlépe křemičitý písek, který před vložením řádně omyjte. More ...

Jaké akvárium vybrat?

Akvárium bude nejen dobře vypadat, ale jeho součástí už rovnou bude i filtr, zářivky, topení a kryt. Vybírat můžete mezi skleněnými a plastovými akvárii. Pokud nejste ještě tolik zdatní, nebo set akvária kupujete pro svého malého milovníka rybiček, je ideální zvolit plastové.

Související příspěvky: