Proč jsou krůtí prsa vhodné pro zdravé životní styl?

Obsah

Proč jsou krůtí prsa vhodné pro zdravé životní styl?

Proč jsou krůtí prsa vhodné pro zdravé životní styl?

Pro nízký obsah tuku jen 1,1 až 1,5 %, jsou vhodné při dodržování zdravého životního stylu či při různých dietách. Krůtí prsa prodáváme vždy v celku i s medailonem – nejkřehčí a pro mnohé také tou nejlepší částí prsního svalu.

Proč použít krůtí hřbet?

Krůtí hřbet je vhodný pro přípravu vynikajícího plného vývaru pro přímou konzumaci, nebo dále pro přípravu nejrůznějších omáček. Krůtí vývar je vždy mírně sladký, milovat ho budou i Vaše děti. Krůtí žaludky jsou považovány za lahůdku v mnoha zemích světa. Mají svou charakteristickou chuť a konzistenci.

Můžete použít krůtí křídlo na letním grilu?

Určitě také vyzkoušejte krůtí stehenní plátek na letním grilu! Vykoštěné krůtí horní stehno zabalené v síťce. Stačí jen dokřupava upéct a servírovat - třeba se špenátem a brambory. Čerstvé krůtí křídlo je jemné světlé maso, výborné je pečené na různé způsoby, grilované, hodí se také na přípravu vývaru, či rizota.

Co je čerstvé krůtí křídlo?

Čerstvé krůtí křídlo je jemné světlé maso, výborné je pečené na různé způsoby, grilované, hodí se také na přípravu vývaru, či rizota. Krůtí křídlo se skládá ze dvou částí – zejména vrchní část – ramínko – je mezi odborníky uznávanou specialitou.

Související příspěvky: