Co se děje s tělem alkoholika?

Obsah

Co se děje s tělem alkoholika?

Co se děje s tělem alkoholika?

Co se děje s tělem alkoholika: zničená játra, vředy, nádory a demence 1 Zvyšuje se riziko rakoviny prsu. Dodala, že jako specifické "ženské" riziko se v odborné literatuře uvádí vznik rakoviny... 2 Hrozba pro mozek a játra. Alkohol bezprostředně i dlouhodobě poškozuje buňky mozku. Při soustavnějším pití alkoholu se... 3 Nádory střev i vředy. Poškození zažívacího traktu se zase... More ...

Jak se počítá množství alkoholu v krvi?

Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu. Tento test určí orientační množství alkoholu v krvi ( promile ) a na grafu zobrazí průběh odbourávání alkoholu .

Co se týče alkoholu?

"Alkohol způsobuje návykové onemocnění celého organismu. Stává se součástí chemických procesů těla, poškození způsobuje etanol i jeho metabolity. Alkohol navíc ovládne i chování a myšlení člověka," dodala doktorka Barbora Heřmanská.

Jak hodnotit alkoholu v krvi?

Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu. Tento test určí orientační množství alkoholu v krvi (promile) a na grafu zobrazí průběh odbourávání alkoholu. Výpočet je pouze orientační!

Související příspěvky: