Kde se glycerin koupit?

Obsah

Kde se glycerin koupit?

Kde se glycerin koupit?

Glycerin se dá koupit běžně v lékárně...cenu neznám, ale nebude to nikterak drahé. Litrovky? [?] Ano, a můžete si objednat i celý pětilitrový barel. Já takto bežně kupovala parafinový olej.

Co je rostlinný glycerin?

Rostlinný glycerin, jak se v poslední době zdá, má více schopností a přínosů pro naše zdraví, než jsme dosud předpokládali. Ukazuje se, že glycerin možná bude skvělým doplňkem stravy pro sportovce nebo výborným pomocníkem proti zácpě.

Co je glycerin v zubní pastě?

Glycerin je běžnou a nenahraditelnou součástí celé škály léčiv a medikamentů – od léků na srdce, přes sirupy na kašel k čípkům až po anestetika. Velmi pravděpodobně (pokud nepoužíváte pastu domácí, práškovou nebo tabletkovou) jej objevíte třeba i ve svojí zubní pastě – brání před vysycháním a tvrdnutím produktu v tubě.

Co je glycerol?

Glycerín, neboli glycerol, systematickým názvem propan-1,2,3-triol, je hygroskopická bezbarvá až mírně nažloutlá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti. Název je odvozen od dvou význačných vlastností glycerolu, a to jeho sladké chuti a značné viskozity.

Související příspěvky: