Jaké je připojení k internetu na PS4?

Obsah

Jaké je připojení k internetu na PS4?

Jaké je připojení k internetu na PS4?

PS4 má také integrované 802.11 b/g/n Wi-Fi pro připojení k internetu a Bluetooth 2.1 pro bezdrátový ovladač DUALSHOCK 4. Má Playstation 4 externí zdroj "cihlu"? Playstation 4 je navržen s vnitřním napájením, takže nemá externí "cihlu". Budu si moci vyměnit pevný disk za větší?

Kde je platforma PS4 vydaná?

Na platformě vydané v Severní Americe budou moci hráči sdílet své obrázky a videa se svými přáteli na Facebooku a snímky z her na síti Twitter. Platforma PS4 vylepšuje sledování her a hráčům umožní vysílat hru v reálném čase.

Jaký je pevný disk na PS4 4?

Pevný disk slouží v Playstationu 4 pro ukládání herních dat, stažené hry, video obsah, ukládání video souborů s nahranými hrami, pro obrázky a další. Jaký pevný disk mohu použít? Playstation 4 používá pevný disk 5400 RPM SATA II.

Jaké jsou rozměry konzole PlayStation 4?

Playstation 4 používá pevný disk 5400 RPM SATA II. Každý disk s těmito normami bude moci být použit, jen tedy s jednou podmínkou – musí být větší jak 160 GB. Budu moci připojit externí pevný disk přes USB? Ne, Playstation 4 nebude podporovat tuto možnost. Jaké má rozměry konzole Playstation 4?

Související příspěvky: