Jak vyčistit mince?

Obsah

Jak vyčistit mince?

Jak vyčistit mince?

Jak vyčistit mince 1 Varování. Nevhodným chemickým a neopatrným mechanickým čištěním nových i starých mincí (medailí) může dojít k... 2 Než začnete s mechanickým či chemickým čištěním mincí. Než se pustíte do mechanické nebo chemického čištění mincí, mělo... 3 Čištění pomocí komerční lázně Leuchtturm. Jednou z poměrně bezpečných cest ( pozor, čištění mincí není NIKDY zcela bez... More ...

Kdy si vyčistit staré mince v šuplíku?

1. Kdekdo si doma v šuplíku schraňuje staré památeční mince, které ale postupem času zacházejí. Abyste jim navrátili původní vzhled, můžete samozřejmě použít jeden ze speciálních čištičů přímo na to určených. Pokud se vám ale nechce zbytečně utrácet, můžete si je zkusit vyčistit v pohodlí domova a za minimální náklady.

Jak čistit mince bezpečně a dokonale?

Jak čistit mince bezpečně a dokonale 1 Použijte pouze destilovanou vodu. Pokud by byly ve vodě různé minerály, pak by tyto minerály mohly nesvědčit kovu u vaší mince. 2 Čistící roztok by měl být připraven z destilované vody. Přidejte trochu mýdla a odpěňovač. (Někdy stačí použít pouze destilovanou vodu.) Ultrazvukové čističe skvěle vyčistí stříbro. ... 3 Před vložením do čističe ponořte mince do destilované vody. Tím se odplaví jemné nečistoty z kovu mince. Poté minci otřete jemným hadříkem.

Související příspěvky: