Jak vznikají výzvy v The Sims 2?

Obsah

Jak vznikají výzvy v The Sims 2?

Jak vznikají výzvy v The Sims 2?

Výzvy začali vznikat již při vzniku The Sims 2 a jak se herní možnosti rozšiřovali pomocí dodatků, přibývalo také výzev a jejich různých modifikací samotnými hráči, kteří i z výzvy chtěli udělat výzvu ještě větší. Princip spočívá hlavně v tom obohatit si hraní o určité cíle a pravidla, která musíte dodržovat a plnit úkoly.

Jaká je pravidla pro The Sims 4?

Jedna má pravidla upravená přesně pro potřeby The sims 4 a na tu původní, která má pravidla striktnější, přesně podle výzvy, která vznikla pro The Sims 2. Najít můžete i výzvy které vznikají v české komunitě jako třeba Change me love od Niky.

Kdy vznikla výzva pro The Sims 4?

Pro milovníky dob minulých existují i výzvy které se zaměřují například na středověkou dobu jako je Royal Kingdom challenge, která má dvě varianty. Jedna má pravidla upravená přesně pro potřeby The sims 4 a na tu původní, která má pravidla striktnější, přesně podle výzvy, která vznikla pro The Sims 2.

Co je nového v The Sims 4?

Rozšíření The Sims 4 Psi a kočky. Datum vydání: 10. listopadu 2017. 4. rozšíření The Sims 4: Psi a Kočky přináší do hry možnost pořízení dvou nejoblíbenějších domácích zvířat. Kočky a psy je možné upravovat v editoru podobně, jako to bylo dříve možné jen u Simíků, takže bude každý mazlíček originál.

Související příspěvky: