Jak vyměnit dřez nebo umyvadlo?

Obsah

Jak vyměnit dřez nebo umyvadlo?

Jak vyměnit dřez nebo umyvadlo?

Vyměníte dřez či umyvadlo, celé připojení se změní. Jak nejlépe a nejjednodušším způsobem vše propojit, abyste byli spokojeni. Máme několik dobrých rad. Elektřina může být dobrým sluhou, ale zlým pánem.

Co byste měli vědět o připojení umyvadla nebo dřezu?

Pokud máte tento, dnes běžně používaný odpad, nebude připojení umyvadla či dřezu žádný problém. Ve hře je ale ještě několik věcí, na které byste si měli dát pozor. Na našem trhu jsou v zásadě dva rozměry, pomocí kterých se připojuje odpad.

Jaký je průměr dřezu k umyvadlu?

Jde o průměr 50 mm nebo 40 mm. Sice by se dalo předpokládat, že zatímco k umyvadlu stačí menší rozměr, ke dřezu by se hodil větší, protože trubkou procházejí i různé nečistoty z nádobí, v realitě se můžete setkat se situací docela jinou. Výrobce dřezu použije menší průměr a naopak.

Jak připojit odpad od dřezu nebo umyvadla?

Jak připojit odpad od dřezu či umyvadla 1 Rozměr odpadové trubky. Na našem trhu jsou v zásadě dva rozměry, pomocí kterých se připojuje odpad. Jde o průměr 50 mm... 2 Flexi připojení. Dříve se odpady připojovaly pomocí pevných novodurových trubek. Vše se muselo přesně změřit, nařezat,... 3 Postup. Podle návodu ke konkrétnímu sifonu namontujeme sifon na dřez nebo umyvadlo. More ...

Související příspěvky: