Co se stane, když převedete obraz do CMYK?

Obsah

Co se stane, když převedete obraz do CMYK?

Co se stane, když převedete obraz do CMYK?

Pokud například převedete obraz RGB do režimu CMYK, hodnoty barev RGB, které jsou mimo gamut CMYK (určený nastavením pracovního prostoru CMYK v dialogovém okně Nastavení barev ), budou upraveny, aby spadaly do gamutu. Výsledkem je, že některá obrazová data se mohou ztratit, a nelze je obnovit, když obraz převedete z CMYK zpět do RGB.

Můžete převést barevné objekty do barevného prostoru CMYK?

Pokud se PDF bude posílat na výstup na vysoce kvalitní zařízení nebo bude začleněn do předtiskového pracovního postupu, můžete převést barevné objekty do barevného prostoru CMYK nebo do jiného barevného prostoru.

Jak převést soubor do PDF?

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny přetažení. Vyberte soubor DOC, který chcete převést do PDF. Během chvilky Acrobat soubor automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.

Proč se barvy CMYK převádět do tiskárny?

Barvy se musí často převádět, když se zobrazují na obrazovce nebo posílají do tiskárny. Převod je nezbytný, když se barevné modely neshodují (například když se barvy CMYK zobrazují na monitoru RGB nebo když se dokument s obrazy v barevném prostoru RGB posílá do tiskárny).

Související příspěvky: