Co jsou horkovzdušné fritézy Sencor?

Obsah

Co jsou horkovzdušné fritézy Sencor?

Co jsou horkovzdušné fritézy Sencor?

Horkovzdušné fritézy Sencor SFR 3220 WH je základní horkovzdušná fritéza, vhodná pro nenáročné uživatele. Její koš s nepřilnavým povrchem a objemem 2,6 litru nelze umývat v myčce. Jedná se o statickou fritézu, je tedy potřeba připravované pokrmy během přípravy promíchat.

Co můžeme udělat v horkovzdušné fritéze?

V horkovzdušné fritéze můžeme připravovat nejen skvělé křupavé hranolky, ale také maso, zeleninu, plody moře, korýše, ovoce a dokonce i mražené výrobky. Podaří se nám také jednoduché omáčky či nejrůznější směsi. Vše záleží jen na fantazii mistra kuchaře.

Jaké oleje použít v horkovzdušné fritéze?

Pro přípravu potravin v horkovzdušné fritéze můžete použít jakékoliv oleje, což je velkou výhodou. Vyzkoušet můžete kvalitní nebo méně obvyklé oleje, které jsou například obohaceny o různé složky. Může to být olej Omega 3, Omega 6, olivový olej, sezamový olej a mnohé další.

Co jsou horkovzdušné fritézy?

Horkovzdušné fritézy jsou hitem poslední doby, nejedna kuchařka snažící se o zdravou přípravu pokrmů o nich již slyšela. Ty, které se rozhodly si takovouto fritézu pořídit, si ji nemohou vynachválit. Jedinečnost horkovzdušných fritéz spočívá totiž v tom, že nám umožní připravit zdravé a přitom chutné jídlo, což přiznejme si, někdy není jednoduché.

Související příspěvky: