Jak provádět změny v Outlooku?

Obsah

Jak provádět změny v Outlooku?

Jak provádět změny v Outlooku?

Projděte si všechny nové zprávy v e-mailech a změny denního programu v mobilní aplikaci Outlook. Přidejte si pracovní a osobní účet, abyste byli pořád v obraze. Přečtěte si, co konec podpory znamená a jak upgradovat na Microsoft 365. Kolekce výkonných aplikací pro podporu produktivity, které můžete používat kdekoli.

Jak uspořádat e-maily?

Uspořádejte si e-maily a vyřizujte je pomocí krátkých hlasových odpovědí nebo jednoduchých potažení prstem. Díky funkci Přehrát e-maily v aplikaci Outlook si udržíte přehled o tom, co je důležité. Chcete, aby se váš pracovní kalendář hladce synchronizoval s osobním kalendářem?

Jak změnit schůzku v Outlooku?

Jejich plány jsou zcela na nich, ale aplikace Outlook přinejmenším usnadňuje upozornění na změny. Chcete-li změnit schůzku a upozornit účastníky, nejprve otevřete událost z kalendáře aplikace Outlook a proveďte potřebné změny. V takovém případě se schůzka pouze jednou přesouváme zpět.

Jak nastavit kalendář v Outlooku?

V době, kdy skončíme, ukážeme, jak mimo použití aplikace Outlook pro základy jako e-mail nebo kontakty a adresáře, můžete začlenit kalendář do zaneprázdněného života a zlepšit svou domovskou nebo malou kancelář. Vždy, když používáte aplikaci Outlook, budete mít k dispozici své funkce kalendáře.

Související příspěvky: