Jaké jsou spreje proti blechám?

Obsah

Jaké jsou spreje proti blechám?

Jaké jsou spreje proti blechám?

Mohou mít hubící i repelentní účinek proti blechám i dalším ektoparazitům po dobu až několika týdnů. Některé spreje jsou vhodné také k ošetření okolí domácího mazlíčka. Oblíbeným produktem je Bolfo sprej proti blechám, který lze bezpeně použít na psy, kočky i hubení blech v domácnosti.

Jak se zbavit blech?

Návod, jak se zbavit blech – krok za krokem 1 Vyhodnoťte stav zablešení. Je důležité likvidaci blech u psa nebo kočky nepodcenit a jednat co nejrychleji. Pokud... 2 Začněte likvidací dospělých blech. Pokud jste se přeci jen rozhodli pustit se do likvidace blech vlastními silami,... 3 Pokračujte vyhledáním trusu a vajíček. I když si myslíte, že už jste vyhubily většinu... More ...

Co může Blecha přenést na zvíře?

Blecha obtěžuje bolestivým kousáním a její sliny často způsobují alergické reakce. Největší nebezpečím pro nás i naše mazlíčky jsou však onemocnění, které blechy přenášejí. Tasemnice, lymská borelióza, encefalitida i další závažné nemoci může blecha přenést na zvíře i člověka.

Jaké jsou přípravky proti blechám?

Z obojku se uvolňují přírodní éterické oleje, které působí odpudivě proti blechám a často i proti dalšímu bodavému hmyzu. Velmi pohodlné pro používání jsou tzv. spot on přípravky proti blechám neboli pipety na blechy.

Související příspěvky: