Můžete si stáhnout videa ze TV.com?

Obsah

Můžete si stáhnout videa ze TV.com?

Můžete si stáhnout videa ze TV.com?

Pokud si stáhnout videa ze TV.com a jen sledovat je na počítači, můžete dvojitým kliknutím přehrávat videa, která lze nalézt v Staženo kartě. Ale pokud dáváte přednost dát video do svých přenosných zařízení, a dívat se na ně, když není k dispozici připojení k internetu k dispozici, může být nutné nejprve převést videa.

Můžete stahovat videa z TV.com?

To vám umožní stahovat videa z TV.com s pouhým kliknutím a máte možnost převést stažené videa do jakýchkoli formátech, které vyhovují vašim přenosná zařízení. Nelze čekat, podívat se na to?

Jak si stáhnout video z YouTube?

Ve VLC přehrávači si můžete spustit video z youtube a zároveň i stáhnout do počítače. Krátký návod: Najděte si na youtube video, které chcete stáhnout. Zkopírujte URL adresu videa. Ve VLC přejděte do menu "Media" následně "Open Network Stream". Vložte youtube odkaz do řádku a zmáčkněte "Play".

Jak si stáhnout video z YouTube přehrávače?

Existuje mnoho způsobů jak si stáhnout video/audio z Youtube přehravače. Pokud máte naistalovaný VLC player v počítači,tak to můžete zkusit hned teď. Ve VLC přehrávači si můžete spustit video z youtube a zároveň i stáhnout do počítače. Krátký návod: Najděte si na youtube video, které chcete stáhnout. Zkopírujte URL adresu videa.

Související příspěvky: