Co je řetězová motorová pila?

Obsah

Co je řetězová motorová pila?

Co je řetězová motorová pila?

Řetězová motorová pila je nenahraditelným nástrojem pro majitele soukromých domů a dachas. Ona může řezat větve v zahradě, stříhat stromy, řezané desky a jiné materiály na bázi dřeva. Ale bez ohledu na to, jak drahá a spolehlivá je tato jednotka, nastane okamžik, kdy se v něm objeví drobné nebo závažné chyby.

Jak používat řetězovou pilu?

Aby bylo možné řádně používat řetězovou pilu, musíte se seznámit s technologií různých prací a bezpečnostních pravidel, jejichž zanedbávání vede k velmi katastrofálním následkům. Stačí dost stromů traumatický proces, protože při sebemenší chybě může kmen řezaného stromu, mající obrovskou hmotnost, dopadnout na osobu pracující s motorovou pilou.

Jak pracovat s motorovou pilou?

Základní bezpečnostní pravidla 1 S motorovou pilou smí pracovat pouze osoby starší 18 let, které jsou zdravotně způsobilé. Výjimku mohou tvořit mladiství... 2 Osoba, která pracuje s motorovou pilou, je vůči ostatním osobám zodpovědná za případné úrazy, ale také za poškození... 3 Ten, kdo pracuje s motorovou pilou, musí být zdravotně způsobilý, dobře odpočatý a ideálně také v... More ...

Jaké je kotouč řetězové pily?

Přeprava řetězové pily v pracovním (smontovaném) stavu je možná pouze s pouzdrem uloženým na řezné části jednotky. Při řezání stromů motorovou pilou je nutné správně vybrat kotouč: musí odpovídat tloušťce a typu dřeva. Například, pokud chcete řezat tenké stromy, pak použití těžkých a mocných jednotek nedává smysl.

Související příspěvky: