Jak stáhnout video z YouTube?

Obsah

Jak stáhnout video z YouTube?

Jak stáhnout video z YouTube?

Jak stáhnout video/písničku z YouTube v prohlížeči? 1 Vyberte si video, které byste si chtěli stáhnout z YouTube. 2 Nakopírujte si odkaz ve tvaru www.youtube.com/vase-video do adresního řádku prohlížeče a vymažte z něj text „ube“. Vznikne tak adresa ve tvaru www.yout.com/vase-video. 3 Dejte enter. Otevře se stránka a na té si můžete vybrat, v jaké podobě si video stáhnete. Na výběr je mp3 (zvuk) či mp4 (video) a GIF (animovaný obrázek).

Jak stahovat videa z YouTube?

Jak stahovat z Youtube? Známe ještě jeden alternativní program pro stahování videí a to je EaseUS MobiMover. Jeho tvůrci do funkcí vložili právě i stahování videí z Youtube, ale i Facebooku, Vimeo, Instagramu nebo Twitteru. Nutno podotknout, že nástroj je pro Mac a PC a je zcela zdarma.

Kdo je program na stahování videí z YouTube?

Program na stahování videí z YouTube zdarma: 4K Video Downloader. Bezplatných programů na stahování z YouTube pro počítače s Windows je nespočet. Mezi nejlepší patří 4K Video Downloader. Software dokáže stahovat videa ve vysoké kvalitě a jako málokterý z programů si poradí s 360° videem i stažením titulků.

Související příspěvky: