Jak získat peníze za darování spermatu?

Obsah

Jak získat peníze za darování spermatu?

Jak získat peníze za darování spermatu?

Pomozte jim, získáte dobrý pocit a finanční kompenzaci nákladů. Darování spermatu je anonymní. 100% anonymita je garantovaná zákonem a pečlivě ji střežíme. O darování se tak nikdo nedozví. V rámci vyšetření nezbytných pro zařazení do dárcovského programu získáte důležité informace o svém aktuálním zdravotním stavu a plodnosti.

Kdo je dárcem spermií?

V rámci vyšetření nezbytných pro zařazení do dárcovského programu získáte důležité informace o svém aktuálním zdravotním stavu a plodnosti. Tato vyšetření není možné běžně podstoupit, případně stojí až několik tisíc korun. Kdo může darovat? Dárcem spermií se může stát každý zdravý, plodný muž ve věku od 18 až 40 let.

Proč je darování spermatu anonymní?

Darování spermatu je anonymní. 100% anonymita je garantovaná zákonem a pečlivě ji střežíme. O darování se tak nikdo nedozví. V rámci vyšetření nezbytných pro zařazení do dárcovského programu získáte důležité informace o svém aktuálním zdravotním stavu a plodnosti.

Jak dlouho musí být spermie zamraženy?

Darované spermie musí být pomocí kryokonzervace zamraženy po dobu nejméně 180 dnů. Po uplynutí této doby vám znovu provedeme serologické vyšetření (sexuálně přenosné choroby). Pokud jsou výsledky negativní, spermie je možné použít k léčbě.

Související příspěvky: