Můžete si stáhnout The Sims 4 zdarma?

Obsah

Můžete si stáhnout The Sims 4 zdarma?

Můžete si stáhnout The Sims 4 zdarma?

The Sims 4 k vyzkoušení zcela zdarma! The Sims 4 si teď můžete stáhnout a vyzkoušet zcela zdarma. Stačí si hru přidat v Originu do knihovny, zdarma stáhnout a poté aktivovat 48 hodin bezplatného hraní. Pozor, nabídka je časově omezená, akce a možnost hraní Simíků zase v úterý skončí, tak pospěšte a na nic nečekejte! Herní čas.

Jak nainstalovat The Sims 3?

Pomocí Steamu 1 Zkontrolujte vaše systémové specifikace. Než si The Sims 3 zakoupíte, měli byste zjistit, zda jej váš počítač dokáže... 2 Nainstalujte Steam klient. Steam je prodejce a spouštěč pro řadu různých her, včetně The Sims 3. 3 Vytvořte si účet. Aby bylo možné Steam použít, dále pak zakoupit The Sims 3, budete potřebovat účet u Steamu. Účet... More ...

Co je součástí hry The Sims 4?

Základní hru The Sims 4 lze obohatit o dodatky, které do simulace přinášejí nové možnosti, ať už v podobě profesí, bydlení či domácích mazlíčků. Hru lze momentálně rozšířit o tyto dodatky: Hurá do práce, Společná zábava, Život ve městě, Psi a kočky, Roční období a Cesta ke slávě .

Jak dlouho trvá hra The Sims 4?

Trvá jen po dobu pěti dní. Základní hru The Sims 4 lze obohatit o dodatky, které do simulace přinášejí nové možnosti, ať už v podobě profesí, bydlení či domácích mazlíčků. Hru lze momentálně rozšířit o tyto dodatky: Hurá do práce, Společná zábava, Život ve městě, Psi a kočky, Roční období a Cesta ke slávě.

Související příspěvky: