Co dělat, když nemáte otvory v dřezu?

Obsah

Co dělat, když nemáte otvory v dřezu?

Co dělat, když nemáte otvory v dřezu?

Pokud tedy dřez nemá otvor pro baterii nebo potřebujete otvorů více, (například pro excentrické ovládání) máte několik možností: Nechat si otvor vyvrtat u nás. Nechat si otvor zhotovit od toho, kdo Vám bude dřez montovat. Pokud si s otvory nechcete lámat hlavu, tak jednoduše napište do poznámky objednávky, kolik chcete ve dřezu otvorů.

Jaký je prostor pro vyvrtání dřezu?

Vyvrtání či vyražení většinou nebývá nijak náročné. Na okraji dřezu se nachází prostor pro umístění vodovodní baterie a ovladače excentrického ovládání výpusti a často též místo pro stále populárnější dávkovač saponátu. Jestliže je orientace dřezu předem určená, bývají otvory pro odtok a vodovodní baterii zpravidla také vyvrtané předem.

Jak vybrat otvor do nerezového dřezu?

Vyvrtat otvor do nerezového dřezu bývá náročné a je proto lepší o pomoc požádat vyškoleného pracovníka. Výrobci vám do nerezového dřezu vylisují otvory přesně podle vašeho přání. Při výběru dejte pozor hlavně na to, aby měl nerezový plech dostatečnou tloušťku.

Jak vyříznout otvory pro baterii do nerezového dřezu?

Jak vyříznout otvory pro baterii do nerezového dřezu nebo granitového o průměru 35 mm? Vyvrtání či vyražení většinou nebývá nijak náročné. Na okraji dřezu se nachází prostor pro umístění vodovodní baterie a ovladače excentrického ovládání výpusti a často též místo pro stále populárnější dávkovač saponátu.

Související příspěvky: