Co se týká alkoholu v přípdě?

Obsah

Co se týká alkoholu v přípdě?

Co se týká alkoholu v přípdě?

Například Asociace britských lékařů (RCP - Royal College of Physicians) doporučuje vypít maximálně 21 jednotek alkoholu týdně v přípdě mužů a 14 jednotek alkoholu v případě žen. Rovněž doporučuje alespoň dva až tři dny v týdnu nepít alkohol vůbec.

Kdy začnete pít alkohol?

Nejprve si předem určete jeden nebo dva dny v týdnu, kdy vůbec nebudete pít alkohol. Potom zkuste přestat pít na celý týden. Přemýšlejte o tom, jak se cítíte a jak jste na tom po psychické i fyzické stránce během dnů, kdy nepijete alkohol.

Jaká je jednotka alkoholu v pivu?

Například jedna jednotka alkoholu je přibližně rovna: Pamatujte ale, žeexistuje množství vín a piv, které mohou být silnější a tím pádem obsahují i více jednotek alkoholu. Pokud tedy vaše 6% pivo obsahuje šest jednotek alkoholu v jednom litru a vypijete ho půl litru, pak vypijete celkem tři jednotky alkoholu.

Jak omezit pití alkoholu?

Jak omezit nebo přestat s pitím alkoholu 1 Pití můžete ovlivnit. Myslete na to, že můžete ve svém každodenním životě udělat několik malých změn, které můžou mít velký vliv na vaše pití. 2 Suchý dům. Udělejte si prohlídku svého bytu. Máte doma větší množství alkoholických nápojů? ... 3 Změňte strategii svého pití. Pokud svou žízeň uhasíte nejprve nealkoholickým nápojem, pomůže vám to snížit rychlost pití alkoholu.

Související příspěvky: