Co je pitná teplá voda na nosních dutinách?

Obsah

Co je pitná teplá voda na nosních dutinách?

Co je pitná teplá voda na nosních dutinách?

Pitná teplá voda je vynikajícím přírodním prostředkem k léčbě překrvení nosní sliznice. Teplá voda pomáhá očistit nosní dutiny a přináší okamžitou úlevu při ucpaném nosu. Pití teplé vody uvolňuje nahromaděný hlen ve vašich nosních dutinách a dýchacích cestách.

Proč pít teplou vodu?

10 důvodů, proč pít teplou vodu 1 Teplá voda zlepšuje trávení. Ten, kdo pravidelně pije teplou vodu, má lepší trávení. Vlažná voda stimuluje trávící žlázu, která pak lépe funguje. 2 Zmírňuje zácpu. Pravidelné pití teplé vody na lačný žaludek může pomoci regulovat pohyby střev a bojovat proti zácpě. 3 Zklidňuje bolest v krku. Bolest v krku je častým problémem, který je způsoben prochladnutím nebo chřipkovou infekcí. Pití teplé vody zmírňuje bolest v krku.

Kdy pít teplou vodu?

Lékaři doporučují pití teplé vody v dopoledních hodinách, i když to nemusí zrovna vyhovovat našim chuťovým pohárkům. Můžete ji pít čistou, nebo s trochou citronové šťávy. Pití teplé vody není omezeno jen v dopoledních hodinách, klidně ji můžete pít i jindy. A proč vlastně pít teplou vodu?

Je pitná voda nezbytná pro zdravé tělo i ducha?

Pitná voda je nezbytná pro zdravé tělo i ducha. Mnoho zdravotnických i kožních odborníků se shoduje, že pitná voda je důležitá, aby se naše tělo očistilo od toxinů a získalo jemnou a mladistvou pleť. Začínat den se sklenicí vody je celkem běžné, málokdo však ví, že místo studené vody bychom měli raději pít vodu teplou.

Související příspěvky: