Kde jsou nejlevnější letenky do New Yorku?

Obsah

Kde jsou nejlevnější letenky do New Yorku?

Kde jsou nejlevnější letenky do New Yorku?

Jde o letní měsíce přibližně od června do srpna a o přelom kalendářního roku. Nejlevnější letenky do New Yorku často zahrnují pouze příruční zavazadlo. Nejlevnější jsou autobusy městského dopravního podniku MTA.

Kde je nejlevnější jídlo v New Yorku?

V New Yorku má zastoupení snad každá světová kuchyně. Nejlevnější jídlo nekoupíte v supermarketech, ale právě v pouličních stáncích. Za trojúhelník pizzy zaplatíte kolem 2.50 $ (58 Kč), zhruba stejně stojí hot dog, hamburger nebo čínské nudle. Levnější bagel stojí kolem 1 $ (23,32 Kč).

Kde jsou nejdražší Hotely v New Yorku?

New York patří mezi nejdražší města v USA a ceny na turisty vyhledávaném Manhattanu jsou ještě vyšší. Levné hotely najdete v okolních čtvrtích a v New Jersey. Zohledněte u nich čas promarněný dojížděním za atrakcemi. Osobně si raději připlatím za ubytování na Manhattanu, kde je většina atrakcí.

Co ušetříte za letenky do New Yorku?

V článku pro vás mám 17 tipů, díky kterým ušetříte za hotely, vstupenky nebo jídlo bez většího omezování se. Letenky do New Yorku patří z těch dálkových dlouhodobě mezi nejlevnější. Pomáhá tomu vysoká poptávka a značná konkurence mezi aerolinkami.

Související příspěvky: