Jak na přípravu bramborové kaše?

Obsah

Jak na přípravu bramborové kaše?

Jak na přípravu bramborové kaše?

Na závěr nezapomeňte kaši ochutnat a případně dochutit solí. Pokud vám sepsaný postup nestačí a chcete se podívat na přípravu bramborové kaše pěkně krok po kroku včetně užitečných tipů, které by se vám na přípravu kaše mohly hodit, podívejte se na video v úvodu článku. Milujete brambory?

Jaké jsou suroviny bramborové kaše?

Suroviny 1 750g kvalitních brambor varný typ A 2 100-120g na drobno nakrájené žluté cibule 3 100g másla (další máslo můžete použít při dolaďování konzistence bramborové kaše) 4 200ml plnotučného mléka 5 1 malý kelímek smetany 30 a více % (cca 200g) 6 špetka nastrouhaného muškátového oříšku (hodně záleží, jak jej máte v pokrmech rádi, množství si můžete upravit) 7 sůl More ...

Jak připravit bramborovou kašili?

Bramborová kaše v 5 krocích 1 Brambory oloupejte a pokrájejte do hrnce s osolenou vodou a uvařte do měkka. 2 Uvařené brambory nechte chvíli vypařit a pomocí lisu na brambory prolisujte do hrnce. 3 Přidejte máslo a zašlehejte pomocí ručního šlehače. 4 Když budete mít zašlehané máslo, přilijte mléko a vyšlehejte hladkou kaši. 5 Na závěr nezapomeňte kaši ochutnat a případně dochutit solí.

Jaké brambory na kaši naučit?

Pravou bramborovou kaši s dokonalou konzistencí i chutí vás na videu naučí foodblogerka Anna Grosmanová. Jaké brambory na bramborovou kaši?

Související příspěvky: