Jaké jsou pozitivní účinky tofu?

Obsah

Jaké jsou pozitivní účinky tofu?

Jaké jsou pozitivní účinky tofu?

Pojďme se podívat na pozitivní účinky tofu na zdraví trochu podrobněji: Isoflavonoidy jsou přírodní látky obsažené v sójových produktech, které pomáhají aktivovat estrogenové receptory v lidském těle, což může být někdy výhodné, ale někdy i na škodu [ 4 ].

Co je tofu?

Co je Tofu? Tofu je v podstatě sýr vyráběný ze sójového mléka, který se používá jako přísada do pokrmů zejména Číně, Thajsku, Japonsku a v dalších zemích východní a jihovýchodní Asie [ 1 ].

Jak si tofu vyrobit doma?

Jak si tofu vyrobit doma? Protože je tofu velmi oblíbeným „sójovým sýrem“ řada lidí se ho naučila vyrábět si ho přímo doma. Není na tom nic těžkého a výroba tofu se v podstatě skládá z několika jednoduchých kroků, velmi podobných těm, používaným při výrobě jiných domácích sýrů.

Co obsahuje 100 gramů tofu?

100 gramů Tofu obsahuje: 1 2 g karbohydrátů 2 1 g vlákniny 3 4 g tuků 4 31% doporučené denní dávky (DDD) manganu 5 11% doporučené denní dávky mědi 6 9% doporučené denní dávky hořčíku 7 20% doporučené denní dávky vápníku 8 9% doporučené denní dávky železa 9 14% doporučené denní dávky selenu 10 12% doporučené denní dávky fosforu 11 6% doporučené denní dávky zinku 12 2% doporučené denní dávky vitamínu A More ...

Související příspěvky: