Jaké jsou ceny v Brazílie?

Obsah

Jaké jsou ceny v Brazílie?

Jaké jsou ceny v Brazílie?

Norma Howell nedávno navštívil Brazílie a připravil Tento článek o cenách v Brazílie. Zjistěte, jaké jsou průměrné ceny v Brazílie, včetně cen potravin, restaurací, piva, ubytování, dopravy a dalších. Jaká měna se používá v Brazílie?

Co se děje v brazilské měně?

Veškeré podrobnější informace o vstupu do Brazílie je možné nalézt na stránkách konzulátu České republiky v Sao Paulu. Před odjezdem doporučujeme pokusit se získat co nejvíce informací o aktuálních podmínkách a rizicích v zemi. Brazilská měna je brazilský real (BRL), často napsaná jako R$.

Jaké jsou náklady na bydlení v Brazílii?

Náklady na bydlení a stravování jsou v Brazílii celkem přijatelné, až na hlavní turistická místa, kde vás ceny zaskočí (Rio). Cenově rozumné jsou hotely (kromě Ria), potraviny (včetně stravování) a cestování autobusem. Mezi poměrně drahé věci patří opalovací krémy, kvalitní značkové oblečení a elektrotechnika.

Co musíte udělat při vstupu do Brazílie?

Při vstupu do Brazílie, musí všichni turisté vyplnit cartao de Entrada / Saida (vstupní / výstupní doklad). Jedná se o uzký papír, který dostanete v letadle na vyplnění nebo si ho můžete vzít na stolech před vstupní kontrolou. Imigrační úředníci si nechávají část dokladu a vaší povinností je si uchovat zbylou část.

Související příspěvky: