Proč jsou arašídy nepražené?

Obsah

Proč jsou arašídy nepražené?

Proč jsou arašídy nepražené?

Arašídy nepražené v nejlepší kvalitě nesolené. Jsou plodem rostliny podzemnice olejné a pocházejí z jihu Ameriky. Možná jste to netušili, ale arašídy nejsou ořechy, ale luštěniny. Mají však podobné množství a složení tuků jako ořechy (vysoký obsah nenasycených mastných kyselin).

Co jsou účinky zdraví arašídy?

Účinky zdraví – arašídy 1 podporují trávení 2 podporují vyprazdňování 3 Zasytí na delší dobu 4 Normalizují hladinu cukru v krvi 5 Zabraňují chutím na sladké a vlčím hladem 6 Doplňují dobrý cholesterol do těla 7 Odstraňují špatný cholesterol z cév 8 Podporují růst svalové hmoty 9 prevence rakoviny 10 Prevence kardiovaskulárních onemocnění 11 prevence cukrovky 12 prevence obezity 13 Udržují zdravý nervový systém More ...

Proč jsou arašídy zdravé?

Arašídy jsou zdravé! Arašídy nebo burské ořechy jsou plodem rostliny podzemnice olejné. Arašídy pocházejí z jihu Ameriky. Arašídy však nejsou ořechy, ale luštěnina. Tato luštěnina je největší alergen, to však na jeho zdravotních pozitivech neubírá.

Jak konzumovat arašídy při hubnutí?

Arašídy při hubnutí konzumujte na svačinu po 15 - 20 gramech, ne více, protože jejich vyšší energetickou hodnotu spálíte hůře. Při vysoké fyzické aktivitě můžete konzumovat více arašídů, ale jak se říká - všeho moc škodí.

Související příspěvky: