Jak připravit krevety na grilování?

Obsah

Jak připravit krevety na grilování?

Jak připravit krevety na grilování?

Postup přípravy receptu 1 Krevety opláchneme, osušíme a napícháme po pěti kusech na předem namočené bambusové špejle. 2 Do misky si nasekáme česnek na jemno, přidáme olivový olej, citronovou šťávu a nesekanou petrželovou nať. Vše společně spojíme v emulzi a lehce osolíme a opepříme. ... 3 Vkládáme na dobře rozpálený gril a grilujeme lehce do zlatova a ihned podáváme. Nejlepší jsou zcela bez přílohy jako zpestření při grilování - tedy jako "zákusek".

Jak jíst krevety?

3 Jak jíst krevety. Krevety konzumujeme podle toho, jak jsme si je připravili nebo podle toho, jaký pokrm jsme si z nich objednali. V rizotu nebo salátech, v kung pao anebo v polévce máme krevety již tak, se jedí, Tedy je jen nabereme na lžíci či příbor a jíme. Jiné je to s krevetami, kterým byly ponechány ocásky.

Jak připravit krevety?

Postup přípravy receptu 1 Krevety opláchneme, osušíme a napícháme po pěti kusech na předem namočené bambusové špejle. 2 Do misky si nasekáme česnek na jemno, přidáme olivový olej, citronovou šťávu a nesekanou petrželovou nať. Vše společně... 3 Vkládáme na dobře rozpálený gril a grilujeme lehce do zlatova a ihned podáváme. Nejlepší jsou zcela bez přílohy jako... More ...

Související příspěvky: