Kde se ubytovat ve Švýcarsku?

Obsah

Kde se ubytovat ve Švýcarsku?

Kde se ubytovat ve Švýcarsku?

I ve Švýcarsku naleznete širokou síť ubytování typu Bed & Breakfast (B&B nebo také BnB) – tedy postel a snídaně. Toto velkce jednoduché ubytování je vhodné, pokud máte v plánu přenocovat pokaždé na jiném místě a ideálně během vaší cesty po Švýcarsku cestujete s batohem. Prozkoumejte nabídku Bed & Breakfast Switzerland.

Jaké jsou ceny v Švýcarsko?

Jerry Daniels nedávno navštívil Švýcarsko a připravil Tento článek o cenách v Švýcarsko. Zjistěte, jaké jsou průměrné ceny v Švýcarsko, včetně cen potravin, restaurací, piva, ubytování, dopravy a dalších. Jaká měna se používá v Švýcarsko? Měna Švýcarsko je švýcarský frank (CHF). 1CHF (franc) je rozdělena do 100 Rp. (rappen).

Kde jsou Mládežnické ubytovny ve Švýcarsku?

Zajímavým ubytováním zejména pro cestovatele jsou ve Švýcarsku také mládežnické ubytovny Swiss Youth Hostels. Mládežnické ubytovny jsou i v těch nejvyhlášenějších střediscích jako Zermatt, Sv. Mořic, Grindelwald apod. a nejsou určeny jen mladým podle věku, ale všem, i rodinám.

Jaké jsou náklady na rychlé občerstvení v Švýcarsku?

V Švýcarsko, náklady na typické jídlo rychlého občerstvení: 333 CZK (14 CHF) pro McMeal v McDonalds nebo BurgerKing (nebo podobné kombinované jídlo) a 100 CZK (4.20 CHF) pro cheeseburgera. Pro milovníky kávy: cappuccino 109 CZK (4.60 CHF) a espresso 76 CZK (3.20 CHF) .

Související příspěvky: