Jak krmit prasata?

Obsah

Jak krmit prasata?

Jak krmit prasata?

Optimální je krmit podle přesně zjištěné hmotnosti prasat i konzumovaného krmiva. Pokud tuto možnost nemáme je nutné být přítomen ve stáji v době krmení a přizpůsobit dávkování tak, aby prasata 10 minut po podání krmiva ještě měla co žrát a 20 minut po krmení již měla vše vyžráno.

Jaké jsou nejlepší krmiva pro malá kuřátka?

Malá kuřátka se těžko dostávají přes vysoké hrany a je jim tak ztíženo přijímat pravidelně potravu . Nejlepší krmítka jsou ta se zásobníkem na sypké nebo granulované krmivo, které udrží dlouhodobě kuřecí potravu čistou a nenavlhlou. Jak krmivo v misce, ze které může jíst více kuřátek najednou, ubývá, postupně se samo do misky doplňuje.

Jak správně krmit a napájet kuřata?

Jak správně krmit a napájet kuřata 1 Složky stravy. Již od mladičkých let musíte kuřátka učit dobrým stravovacím návykům. Správné složení a dostatek krmiva... 2 Krmítka. Na trhu najdete řady a řady krmítek různých tvarů a velikostí. Při výběru si dejte pozor, pro jak velká kuřata... 3 Grit. Pokud kuřata chováte pouze vevnitř a nepouštíte je do volného výběhu, dejte jim do... More ...

Související příspěvky: