Jak rozsáhlou vodní hladinu Pastvinské přehrady?

Obsah

Jak rozsáhlou vodní hladinu Pastvinské přehrady?

Jak rozsáhlou vodní hladinu Pastvinské přehrady?

Rozsáhlou vodní hladinu Pastvinské přehrady si záhy oblíbili rybáři, začali vznikat první chatové osady a objevovat se první rekreanti . Tak vznikla nádherná rekreační oblast okolo Pastvinské přehrady kam každý rok zavítají tisíce návštěvníků. Okolí Pastvinské přehrady je kouzelné a proto stojí za shlédnutí.

Jak se můžete podívat na most Pastvinské přehrady?

Zjistit můžete teplotu vody v nádrži, průhlednost vody (typicky měřeno za období březen až říjen), koeficient obměny vody v nádrži a míru chlorofylu pod hladinou. Všechny grafy jsou pravidelně aktualizovány. Online pohled na most Pastvinské přehrady prostřednictvím webové kamery s možností vidět aktuální stav hladiny a část obce.

Jak se stravovat v Pastvinské přehradě?

Při Vašich výletch se žízně a hladu bát nemusíte, neboť okolo vodní nádrže naleznete několik kvalitních restauračních zařízení. Mezi nejznámější patří Restaurace u Mostu jejíž historie sahá do samotných počátků vzniku Pastvinské přehrady a byla náhradou za přehradou zatopenou hospodu z údolí.

Kde navštívit přehradu pastviny?

Pokud navštívíte Pastviny poprvé a budete potřebovat poradit nebo třeba jen zakoupit turistické známky, navštivte informační centrum, které obec provozuje a kde získáte všechny potřebné informace. V okolí přehrady Pastviny najdete mnoho ubytovacích zařízení.

Související příspěvky: