Jak se naučit v trenérském kurzu?

Obsah

Jak se naučit v trenérském kurzu?

Jak se naučit v trenérském kurzu?

V trenérském kurzu se naučím 1 Sestavovat cvičební plán na míru. 2 Provádět diagnostiku pohybového aparátu. 3 Orientovat se v anatomii a fyziologii člověka. 4 Cvičit na posilovacích strojích a s vahou vlastního těla. 5 Zásobník cviků. 6 Strečink, protahování celého těla. 7 Odhalovat dysbalance pohybového aparátu. 8 Účinně odstraňovat nedostatky pohybového aparátu. 9 A mnoho dalšího. More ...

Co je trenérský kurz?

Trenérský kurz je vhodný pro všechny zájemce, kteří se věnují cvičení a zdravému životnímu stylu a chtěli by se touto činností v budoucnu i živit. Úspěšný absolvent našeho kurzu získá osvědčení o rekvalifikaci instruktor fitness (akreditované MŠMT), které je podkladem pro získání živnostenského listu.

Jak se zaměřit na Nováčky ve fitness?

Zaměřuji se jak na nováčky ve fitness, tak na zkušenější sportovce i běžce. Základem je zdravý pohyb, správná technika cvičení a dostatečná regenerace. Mojí prioritou je individuální přístup a dosažení vašich cílů, ať už za účelem hubnutí, nárůstu svalové hmoty, kondiční a sportovní přípravy anebo nastavení zdravějšího životního stylu.

Související příspěvky: