Jak získat webhosting zdarma na wixu?

Obsah

Jak získat webhosting zdarma na wixu?

Jak získat webhosting zdarma na wixu?

Druh webhostingu záleží na vašem současném webu a na tom, kolik očekáváte návštěvníků. Na Wixu získáte webhosting zdarma ihned potom, co kliknete na Zveřejnit. Pokud budete potřebovat více úložného místa a prostoru pro přenos dat, můžete kdykoliv upgradovat na nějaký z našich prémiových plánů. 03. Jak si mohu web vytvořit?

Co je webhosting zdarma?

Wix nabízí webhosting zdarma, což znamená, že servery na Wixu zobrazují váš web návštěvníkům, jakmile do prohlížeče napíší adresu vašeho webu. 02. Jaký druh webhostingu potřebuji?

Jak se registrovat domény .cz?

Doména .CZ lze registrovat nebo prodloužit až na 10 let dopředu. celý článek Kolik zaplatím za změnu registrátora domény .CZ ? Opravdu mohu mít vlastní doménu a webhosting pod 1000Kč ročně?

Jak získat úložný prostor na cloudu?

Když si vytvoříte web zdarma, dostanete od Wixu webhosting zdarma s 500 MB úložného prostoru na cloudu a 500 MB pro přenos dat. S prémiovým plánem, můžete získat až 20 GB úložného prostoru na cloudu a neomezený prostor pro přenos dat. Více úložného prostoru znamená více místa pro vaše obrázky, videa, hudbu a soubory.

Související příspěvky: