Jak můžete skrýt obsah kanálu YouTube?

Obsah

Jak můžete skrýt obsah kanálu YouTube?

Jak můžete skrýt obsah kanálu YouTube?

Obsah kanálu YouTube můžete skrýt a později ho znovu aktivovat. Pokud obsah skryjete, název kanálu, hodnocení Líbí se mi, údaje o odběrech a odběratelích budou soukromé. Všechny vaše komentáře a odpovědi budou trvale smazány. Data ve vašem účtu v jiných službách Google smazána nebudou.

Jak odstranit kanál YouTube?

Uzavřením kanálu YouTube trvale odstraníte svůj obsah, včetně videí, komentářů, zpráv, seznamů skladeb a historie. Upozorňujeme, že na mobilních zařízeních v současnosti kanál smazat nelze. Přihlaste se do Studia YouTube.

Jak se zbavit přehrávání kanálu YouTube?

Můžete se rozhodnout obsah kanálu dočasně skrýt nebo kanál trvale smazat. Upozorňujeme, že smazání nebo skrytí kanálu YouTube natrvalo vymaže všechny příspěvky komunity, komentáře a odpovědi. Pokud se přehrávání brzy nespustí, zkuste zařízení restartovat.

Jak odstranit svůj YouTube kanál?

Zvolte Skrýt můj kanál. Chcete-li svůj obsah pro jiné zviditelnit nebo chcete-li nahrávat, komentovat nebo využívat playlisty, můžete kanál znovu aktivovat. Uzavřením kanálu YouTube trvale odstraníte svůj obsah, včetně videí, komentářů, zpráv, seznamů skladeb a historie.

Související příspěvky: