Jak se zbavit lososu?

Obsah

Jak se zbavit lososu?

Jak se zbavit lososu?

POSTUP: 1 Lososa natrháme nebo nakrájíme na velmi malé kousky. 2 Lososa přendáme do misky, přidáme šťávu z půlky citronu a několik kapek limetkové šťávy. 3 Osolíme a opeříme a přisypeme na jemno nakrájený kopr. 4 Bagetu nakrájíme na kolečka, která se ogrilujte v troubě, dokud není povrch křupavý, ale vnitřek vláčný. 5 Pečivo pokapeme olivovým olejem a na každé kolečko navrstvíme... More ...

Jak připravit lososa?

POSTUP: 1 Lososa otřeme a z obou stran okořeníme solí, čerstvě nadrceným pepřem a rozmarýnem. 2 Necháme odležet, stačí 1 – 2 hodiny. 3 Na nepřilnavou pánev dáme lžíci až dvě másla, přidáme lžíci oleje a lososa za občasného obracení propečeme asi 5 minut z každé strany. 4 Lososa posypeme petrželkou a podáváme s citrónem, bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Co je losos?

Delikátní, výživný, jednoduchý na přípravu – losos je fantastická surovina, z které snadno vykouzlíte rychlou večeři i slavnostní hostinu. Losos se stal jednou z nejoblíbenějších ryb, které v Čechách jíme.

Jaká je otrava jídlem?

Otrava jídlem! Zhruba jeden ze šesti Američanů nebo přibližně 48 milionů lidí v USA prožije (podle Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv – FDA) během jednoho roku otravu jídlem. Onemocní tedy nějakou chorobou přenášenou potravinami.

Související příspěvky: