Jak získat zdarma Netflix od společnosti Verizon?

Obsah

Jak získat zdarma Netflix od společnosti Verizon?

Jak získat zdarma Netflix od společnosti Verizon?

Zde je návod, jak získat zdarma Netflix od společnosti Verizon: 1 Zaregistrujte se na FIOS TV. 2 Ujistěte se, že jste si vybrali balíček s trojnásobným přehráváním, který zahrnuje televizi, telefon a internet. 3 Účet udržujte v dobrém stavu přibližně 65 dní. Obdržíte e-mail od společnosti Verizon, když budete mít nárok na bezplatnou službu Netflix. 4 Jakmile budete oprávněni, přihlaste se k účtu Verizon a postupujte podle pokynů.

Jak získat zdarma Netflix?

Zde je návod, jak získat zdarma Netflix od společnosti T-Mobile: 1 Přihlaste se k jednomu plánu společnosti T-Mobile. 2 Ujistěte se, že se rozhodnete pro předplacený nebo žádný plán kontroly kreditu. 3 Přidejte do svého plánu alespoň jeden další řádek. Volná nabídka Netflix je k dispozici pouze v případě, že máte alespoň... 4 Opt-in k Netflix On Us Vlastnosti. More ...

Jak se přihlásit ke zkušební verzi Netflix?

Chcete-li se přihlásit ke zkušební verzi služby Netflix, potřebujete kreditní kartu, debetní kartu, účet PayPal nebo kód dárku Netflix. Můžete také použít odměnu nebo dárkovou kartu, pokud ji vydává poskytovatel platebních karet, jako je Visa.

Jak obnovit zkušební členství na Netflix?

Pokud obdržíte takový e-mail od společnosti Netflix, stačí vybrat Začít bezplatnou zkušební verzi které poskytují. Tím se dostanete na stránku na serveru Netflix, kde můžete obnovit své bezplatné zkušební členství.

Související příspěvky: