Jak nastavit signál vašeho mobilního telefonu?

Obsah

Jak nastavit signál vašeho mobilního telefonu?

Jak nastavit signál vašeho mobilního telefonu?

Výrobci telefonů mohou Android přizpůsobit, takže toto nastavení může být také umístěno na jiném místě nebo voláno něco jiného na telefonu Android. Váš mobilní operátor vám může poskytnout "signální zesilovač" zařízení, které může opakovat a zvýšit mobilní signál, který už máte ve svém domě.

Jak zvýšit signál z posilovače?

Váš mobilní operátor vám může poskytnout "signální zesilovač" zařízení, které může opakovat a zvýšit mobilní signál, který už máte ve svém domě. Například, pokud máte konzistentně jeden pokrytí baru, ale ne více doma, posilovač může vzít ten bar a změnit jej na další tyče.

Jak nastavit ikonku telefonu či tabletu?

V případě iPhone (ale i tabletu iPad) je nejprve nutné, aby byla aktivní funkce Najít iPhone ( Najít iPad v případě tabletu). Aktivujete ji jednoduše tak, že spustíte aplikaci Nastavení, kde klepnete na řádek s fotkou a jménem uživatele. Vpravo se objeví seznam zařízení, kde kliknete na ikonku telefonu či tabletu.

Zda je telefon v síti Wi-Fi?

Pokud je telefon v síti Wi-Fi a má špatný mobilní signál, připojí se k síti Wi-Fi a vaše telefonní hovory a text budou odeslány a přijaty přes síť Wi-Fi. Když opustíte síť Wi-Fi, telefony a hovory budou odeslány přes celulární síť jako obvykle.

Související příspěvky: