Jak připojit myš PS4 k portu USB?

Obsah

Jak připojit myš PS4 k portu USB?

Jak připojit myš PS4 k portu USB?

Chcete-li připojit myš nebo klávesnici USB k počítači PS4, stačí připojit k portu USB PS4. Na přední straně konzoly najdete dva porty USB. Jedná se o stejné porty, které používáte k nabití řadičů PS4. Pokud je to bezdrátová myš USB nebo klávesnice, místo toho připojte bezdrátový dongle k portu USB.

Kde najdete porty USB na konzoli PS4?

Na přední straně konzoly najdete dva porty USB. Jedná se o stejné porty, které používáte k nabití řadičů PS4. Pokud je to bezdrátová myš USB nebo klávesnice, místo toho připojte bezdrátový dongle k portu USB. Váš systém PS4 bude chvíli rozpoznávat zařízení, ale měl to fungovat i po několika sekundách.

Jak funguje myš a klávesnice na PS4?

Váš systém PS4 bude chvíli rozpoznávat zařízení, ale měl to fungovat i po několika sekundách. Můžete také připojit bezdrátovou myš Bluetooth nebo klávesnici do PlayStation 4. Bluetooth je standardizováno, takže by měla fungovat libovolná myš nebo klávesnice Bluetooth. Nepotřebujete myši a klávesnice prodávané pouze pro PS4 nebo herní konzoly.

Potřebujete myši a klávesnici pro připojení k síti PS4?

Nepotřebujete myši a klávesnice prodávané pouze pro PS4 nebo herní konzoly. Chcete-li připojit váš PS4 k zařízení Bluetooth, otevřete obrazovku Nastavení v konzole, vyberte položku "Zařízení" a vyberte možnost "Zařízení Bluetooth". myši nebo klávesnice do režimu párování a objeví se na této obrazovce a je připravena pro připojení k síti PS4

Související příspěvky: