Které jsou ředkvičky?

Obsah

Které jsou ředkvičky?

Které jsou ředkvičky?

Ředkvičky patří do skupiny brukvovité zeleniny a bývají prvním poslem mezi křehkou jarní zeleninou. Ředkvičky patří do skupiny brukvovité zeleniny a bývají prvním poslem mezi křehkou jarní zeleninou. Plejáda skvělých receptů s ředkvičkami | Recepty na Prima Fresh reklama zavřít Najděte si recept Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…

Jak začít s ředkvičkami?

Nechte se inspirovat našimi tipy na originální recepty s ředkvičkami a začněte jaro správně: svěže a chutně! Na první pohled jsou ředkvičky taková banální zelenina, kterou si hravě vypěstujeme i na zahradě. Tahle kořenová zelenina má ale blahodárný vliv na naše zdraví, je skvělá pro prevenci rakoviny, chrání před bakteriemi a plísněmi.

Co je nejlepší recept na ředkvičkové smažení?

Ne ten nejzdravější recept na světě, ale chutnat určitě bude – ředkvičkové smaženici se odolává jen těžko. Chcete-li recept trochu odlehčit, nahraďte slaninu libovější šunkou nebo prosciuttem. Navrch dozdobte pažitkou a rychlá dobrota je na světě. S ředkvičkami nechutnají výborně jen míchaná vejce.

Jak připravit ředkvičková pomazánku?

Jednoduchá ředkvičková pomazánka s karotkou je ideální pro rychlý oběd nebo večeři. Tvarohový základ svěží kombinace ředkviček, karotky a pažitky dochutí skvěle. Že nestíháte, ještě neznamená, že si nemůžete dopřát něco dobrého.

Související příspěvky: