Kdo byl prvním kondomem?

Obsah

Kdo byl prvním kondomem?

Kdo byl prvním kondomem?

Kondom 1 Etymologie. Původ slova kondom (anglicky „condom“) je obvykle uváděn do souvislosti s lékařem jménem Condom nebo... 2 Přehled. Jeden z prvních kondomů. Tyto byly vyráběny ze zvířecích vnitřností. První snahy vyrobit kondom zahrnovaly... 3 Selhání kondomu. Nejvíc selhání kondomu je pro jejich chybné použití. ... Avšak některé studie naznačují, že programy... More ...

Jsou to Kondomy vyrobené z polyuretanu?

Kondomy Sagami jsou nejtenčí kondomy na světě vyrobené z polyuretanu, zaručují 100% autentický prožitek ze sexu a nemají na trhu obdoby, neboť jejich stěny jsou tenké pouhých 0,02 mm. Kondomy Lelo Hex díky své šestiúhelníkové textuře zaručují jak sílu, tak tenkost a intenzitu. Dopřejte si něco víc než standard.

Co jsou kondomy bezlatexové?

V našem sortimentu najdete kondomy od kvalitních a celosvětově ověřených značek, které nabízíme v různých výhodných baleních, ale i po jednom kuse. Ačkoliv je k výrobě kondomů nejčastěji používán latex, myslíme i na alergiky a naše nabídka obsahuje kondomy bezlatexové, jež jsou vyrobeny z polyeratanu či z isoprenu.

Související příspěvky: