Co je to Netflix?

Obsah

Co je to Netflix?

Co je to Netflix?

Pokud jste se ještě nezaregistrovali a chtěli byste se dozvědět další informace, přejděte do sekce Co je to Netflix? Když otevřete aplikaci nebo webové stránky Netflix a vyberete možnost Přihlásit se, dostanete se do svého účtu a můžete se začít dívat na seriály a filmy.

Můžete si koupit novou televizi na Netflix?

Jestli si nechcete kupovat novou televizi, pořád máte spoustu možností. Na devices.netflix.com zkontrolujte, jestli už máte nějaké zařízení, které vám umožní dívat se na Netflix na vaší televizi.

Kde je aplikace Netflix dostupná?

Aplikace Netflix je dostupná na mnoha smart TV, herních konzolách, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech a Blu-ray přehrávačích. Další informace o kompatibilních zařízeních a značkách nejdete na devices.netflix.com nebo si přečtěte, jestli na svojí televizi už Netflix můžete používat!

Jak začít členství na Netflixu?

Vítejte na Netflixu! Jsme velmi rádi, že jste se k nám přidali, a těšíme se, až vám pomůžeme využít vaše členství naplno. Níže najdete užitečné informace o tom, jak začít. Pokud tady potřebné informace nenajdete, zkuste se podívat do našeho Centra zákaznické podpory.

Související příspěvky: