Jak odstranit účet na Facebooku?

Obsah

Jak odstranit účet na Facebooku?

Jak odstranit účet na Facebooku?

Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na . Vyberte Nastavení a soukromí a klikněte na Nastavení. Ve sloupci vlevo klikněte na Vaše informace na Facebooku. Klikněte na Deaktivace a odstranění. Zvolte Trvale odstranit účet a klikněte na Pokračovat v odstranění účtu.

Jak zaseknout něčí Facebook?

Jako takový, když se zaseknout v úvahu něčí Facebook vám do značné míry nahlédnout do kdo jsou za osobu. Přijde doba, v životě každého z nás, kde jsme se ptát, zda jsme opravdu poznat osoby a jejich tajemství, dobře, bude tento článek ukáže, jak zaseknout v úvahu něčí Facebook, aniž by věděl.

Co se stane, když váš Facebook účet trvale odstraním?

Co se stane, když svůj Facebook účet trvale odstraním? Nebudete moct svůj účet znovu aktivovat. Váš profil, fotky, příspěvky, videa a vše ostatní, co jste kdy přidali, bude trvale odstraněno. Nebudete moct získat nic z toho, co jste na účet přidali. Už nebudete moct používat Facebook Messenger.

Jak se můžete zobrazovat na Facebooku?

Váš profilový obrázek se bude v konverzacích stále zobrazovat a lidé vás dál budou moct vyhledávat podle jména a posílat vám zprávy. Nadále se budete přátelům na Facebooku zobrazovat v místech, kde vám můžou poslat zprávu. Dál můžete používat Facebook Přihlášení v jiných aplikacích, jako jsou Spotify, Pinterest nebo Hry.

Související příspěvky: