Jak přihlaste se k účtu Google?

Obsah

Jak přihlaste se k účtu Google?

Jak přihlaste se k účtu Google?

Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon. Pokud je ve ztraceném telefonu více než jeden uživatelský profil, přihlaste se k účtu Google, který je v hlavním profilu.

Jak najít můj telefon na Google?

Tip: Pokud jste svůj telefon propojili s Googlem, můžete ho vyhledat nebo prozvonit zadáním příkazu najít můj telefon na webu google.com. V jiném telefonu či tabletu Android spusťte aplikaci Najdi moje zařízení .

Můžete ztracený telefon použít pro dvoufázové ověření?

Pokud ztracený telefon používáte pro dvoufázové ověření, budete potřebovat záložní telefon nebo záložní kód. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.

Musí být připojené k účtu Google?

Musí být přihlášený k účtu Google. Musí být připojené k mobilní datové síti nebo k Wi-Fi. Musí v něm být zapnuté určování polohy. Musí v něm být zapnutá funkce Najdi moje zařízení. Pokud ztracený telefon používáte pro dvoufázové ověření, budete potřebovat záložní telefon nebo záložní kód.

Související příspěvky: