Jak vypěstovat svůj tabák?

Obsah

Jak vypěstovat svůj tabák?

Jak vypěstovat svůj tabák?

Vypěstujte si vlastní tabák: čas výsevu se blíží 1 Než začnete. Tabák miluje hlavně slunná místa s lehčí půdou, nejlépe hlinito-písčitou, bohatou na humus a vyšším obsahem... 2 Na zahradu. Nejlepší je použít výsevní substrát. Semena se sejí řídce, zhruba dva centimetry od sebe a zalévají se... 3 V bytě. Kdo nemá zahrádku, může tabák jednoduše vypěstovat i doma. Použije... More ...

Jak pěstovat tabáku?

Pusťte se do pěstování tabáku ( Nicotiana tabacum) bez obav, poroste vám venku i v nadmořské výšce kolem sedmi set metrů, bude-li mít chráněnou polohu. Spokojí se s normální, lehčí a neutrální zahradní půdou, ovšem dobře zpracovanou (zrytou aspoň na dvacet centimetrů hloubky).

Jak zalévat tabák?

Zpočátku je třeba tabák zalévat, máte-li dešťovou vodu, tím lépe – rostliny jsou citlivé na chlór. Starší rostliny snáší dobře i sucho, jen v mimořádně horkém období je dobré občas porost zalít. Tabák roste docela rychle, selský do půldruhého metru a viržinský až do dvou metrů výšky.

Kde Semena tabáku pěstují?

Obchody, které semena tabáku prodávají, najdete i na internetu. Co říkají na pěstování tabáku pro vlastní potřebu naše zákony? Pusťte se do pěstování tabáku ( Nicotiana tabacum) bez obav, poroste vám venku i v nadmořské výšce kolem sedmi set metrů, bude-li mít chráněnou polohu.

Související příspěvky: