Jak pěstovat rajčata ve skleníku?

Obsah

Jak pěstovat rajčata ve skleníku?

Jak pěstovat rajčata ve skleníku?

Abychom věděli, jak pěstovat rajčata ve skleníku, je nutné prostudovat následující kroky. Období pro výsadbu semenáčků v krabicích začíná od konce února, kdy končí tvrdé mrazy a trvá až do konce března.

Jak pěstovat rajčata na zahradě?

2 Jak pěstovat rajčata na zahradě 1 Před zasazením je nutné sazenice ostříhat. Rajčatům ostřiháme všechny listy, s výjimkou vršku, který bude čouhat ze země ven. ... 2 Zálivka, vylamování a hnojení rajčat. Rajčata pravidelně zaléváme a také vylamujeme postranní výhony, které rostou nad každým listem. ... 3 Mulčování, sklizeň rajčat. Rajčata sklízíme postupně. Pokud chceme zavařovat, necháme rajčata na keřích co nejdéle. ...

Proč pěstovat rajčata?

Napadení mšicemi nebo molicemi nepředejdete, ale řadu chorob a postižení ovlivnit můžete – vznikají tím, že děláte při pěstování chyby. Chcete-li mít rajčata, která jakoby vypadla z prospektů supermarketů, musíte se vyhnout některým zlozvykům, které pravděpodobně při jejich pěstování děláte.

Sedm smrtelných hříchů při pěstování rajčat?

Sedm smrtelných hříchů při pěstování rajčat. Neděláte je také? Rok co rok se snažíte vypěstovat velkou úrodu rajčat, ale spíš paběrkujete? Přestaňte při pěstování dělat tyhle chyby a radujte se už letos z velké úrody.

Související příspěvky: