Jak nainstalovat Spotify na vašem počítači?

Obsah

Jak nainstalovat Spotify na vašem počítači?

Jak nainstalovat Spotify na vašem počítači?

Po vytvoření účtu, další věc, kterou budete chtěl udělat, je nainstalovat software Spotify na vašem PC nebo mobilu. Bude snazší přístup k vašemu účtu Spotify, pokud máte nainstalován software. V opačném případě budete muset otevřít Spotify znovu a znovu prostřednictvím svého prohlížeče.

Jak nastavit svůj Facebook účet na Spotify?

Musíte jen zadat uživatelské jméno a heslo vašeho účtu na Facebooku, a Spotify se automaticky připojí k vašemu Facebook vytvořit svůj účet na Spotify. Pokud nechcete používat Facebook účtu pro Spotify, stačí si jen vybrat Zaregistruj se volby na dně.

Jaké jsou automatické aktualizace Spotify?

Pokud uslyšíte nové verze, ale váš Spotify neaktualizuje automaticky, musíte si uvědomit, že automatické aktualizace se provádí postupně, aby nedošlo k příliš ovlivnit servery. Teď, když se zoufale snaží získat nejnovější aktualizace, stačí jít rovnou na stránku pro stažení a přeinstalovat celý program Spotify.

Jak získat uživatelské jméno a heslo na Spotify?

Jakmile kliknete na to, bude Spotify požádat o požadované uživatelské jméno a heslo, stejně jako e-mailové adresy a hesla. Pokaždé, když se přihlásíte na Spotify, budete muset zadat svou e-mailovou adresu a heslo.

Související příspěvky: